Horoszkópelemzés készítése


Kedves olvasóm, tisztelt érdeklődő!

Újabb konzultációt 2024 február végéig sajnos már nem tudok vállalni!

Mint gyakorló asztrológus, vállalom személyes horoszkópok elkészítését és elemzését is. Bemutatkozó oldalamat, mint aszrológusét, itt olvashatja el. Ha szeretné elkészíttetni velem a horoszkópját, kérem, hogy e-mailben (pernyei.gabor@vivaldi.net) vagy telefonon (06-30-901-2895) vegye fel velem a kapcsolatot.

A horoszkóp elkészítésének első - nélkülözhetetlen - lépése a születési idő pontosítása, mivel a születési idő csak a legritkább esetekben ismert megbízhatóan percre pontosan. Ehhez a művelethez az alábbi adatokra van szükségem:

Az egyéni elemzés történhet általában a horoszkópról, de ha van olyan problémája, amit aktuálisan szeretne megoldani, vagy a mélyére nézni, vagy bármilyen más kérdése, ezt is vázolja előre, és akkor a horoszkópot ennek fényében külön is meg tudom nézni.

Az elemzést személyes konzultáció formájában végzem, ez történhet nálam (Budapest, III. kerület), Skypeon és Messengeren is. Mindenképpen javaslom a hangfelvétel készítését, hiszen a szó elszáll... Ezt elkészíthetem én is, amit aztán elküldök Önnek.


Díjazások:

Számlát mindenképpen szükséges adnom, akkor is, ha Önnek nincs rá szüksége. Ehhez kérek majd egy címet, amire kiállíthatom.


Egyéb megjegyzések:

Ha csak egyetlen, rövid, eldöntendő vagy hasonlóan egyszerű kérdésre szeretne választ kapni, általános elemzés nélkül, akkor javaslom, hogy forduljon kérdőasztrológushoz. Kívánságra szívesen ajánlom kollégáimat, akik ezen a területen jártasak.

Gyermekhoroszkópok készítését - megfelelő tapasztalat híján - nem vállalom, de ezen a területen is tudok más asztrológusokat ajánlani.

Az asztrológia számos élő ága közül én a modernkori tradícionális irányt követem. Ennek legismertebb magyarországi képviselőiként Dr. Dubravszky Lászlót és Kalo Jenőt kell mindenképpen megemlítenem.