Horoszkópelemzés készítése


Kedves olvasóm, tisztelt érdeklődő!

Mint gyakorló asztrológus, vállalom személyes horoszkópok elkészítését és elemzését is. Bemutatkozó oldalamat, mint aszrológusét, itt olvashatja el. Ha szeretné elkészíttetni velem a horoszkópját, kérem, hogy e-mailben (pernyei.gabor@vivaldi.net) vagy telefonon (06-30-901-2895) vegye fel velem a kapcsolatot.

A horoszkóp elkészítésének első - nélkülözhetetlen - lépése a születési idő pontosítása, mivel a születési idő csak a legritkább esetekben ismert megbízhatóan percre pontosan. Ehhez a művelethez az alábbi adatokra van szükségem:

Az egyéni elemzés történhet általában a horoszkópról, de ha van olyan problémája, amit aktuálisan szeretne megoldani, vagy a mélyére nézni, vagy bármilyen más kérdése, ezt is vázolja előre, és akkor a horoszkópot ennek fényében külön is meg tudom nézni.

Az elemzést személyes konzultáció formájában végzem, ez történhet nálam (Budapest, III. kerület), Skypeon és Messengeren is. Mindenképpen javaslom a hangfelvétel készítését, hiszen a szó elszáll... Ezt elkészíthetem én is, amit aztán elküldök Önnek.


Díjazások:

Számlát mindenképpen szükséges adnom, akkor is, ha Önnek nincs rá szüksége. Ehhez kérek majd egy címet, amire kiállíthatom.


Egyéb megjegyzések:

Ha csak egyetlen, rövid, eldöntendő vagy hasonlóan egyszerű kérdésre szeretne választ kapni, általános elemzés nélkül, akkor javaslom, hogy forduljon kérdőasztrológushoz. Kívánságra szívesen ajánlom kollégáimat, akik ezen a területen jártasak.

Gyermekhoroszkópok készítését - megfelelő tapasztalat híján - nem vállalom, de ezen a területen is tudok más asztrológusokat ajánlani.

Az asztrológia számos élő ága közül én a modernkori tradícionális irányt követem. Ennek legismertebb magyarországi képviselőiként Dr. Dubravszky Lászlót és Kalo Jenőt kell mindenképpen megemlítenem.